CCI Javni poziv CAPP II! – za projektne prijedloge u okviru Programa partnerskog građanskog zastupanja


CCI izvršio ažuriranje javnog poziva za projektne prijedloge u okviru Programa partnerskog građanskog zastupanja (CAPP II) i uz postojeći interes da podrži projektne prijedloge usmjerene na unaprijeđenje i javno zagovaranje reformskih procesa u oblastima (1) smanjenja nezaposlenosti (generalno, te fokusirano na marginalizovane grupe i osobe sa invaliditetom), (2) javne potrošnje, (3) borbe protiv korupcije (s fokusom na korupciju u zdravstvu i obrazovanju), u okviru (4) ostalih oblasti u 2010. godini prioritet će se dati projektima koji su vezani sa različite aspekte održavanja Opštih izbora 2010. godine.

Javni poziv ostaje otvoren do 31.12.2010. godine ili do konačne raspodjele sredstava.Za više informacija o ciljevima i prioritetima unutar svih oblasti, kao i smjernicama za kreiranje projektnih prijedloga preuzmite ažurirano “Uputsvo za aplikante”, te aplikacioni obrazac,koji sa nalaze dostupni na web stranici CCI www.ccibh.org, u okviru podlinka Grantovi.

Napomena: za preuzimanje dokumentacije sa web stranice korisitite isključivo Internet Explorer, s obzirom da vam drugi Internet pretraživači mogu praviti probleme prilikom preuzimanja iste.

S poštovanjem,
Igor Cocić
Grant menadžer CCI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s