POZIV ZA UČEŠĆE NA KONKURSU ZA IZBOR NAJBOLJEG LITERARNOG RADA NA TEMU ’’ŠTA OČEKUJEM OD NOVE VLADE?


Banjaluka, 20. septembar 2010. godine

SVIM SREDNJIM ŠKOLAMA U BOSNI I HERCEGOVINI SAVJET/VIJEĆE UČENIKA

Predmet: POZIV ZA UČEŠĆE NA KONKURSU ZA IZBOR NAJBOLJEG LITERARNOG RADA NA TEMU ’’ŠTA OČEKUJEM OD NOVE VLADE?’’

OKC Banjaluka, mRESURS (Mreža savjeta učenika Republike Srpske),mreVUK (Mreže vijeća učenika u kantonima) i Mreža savjeta/vijeća učenika u Bosni i Hercegovini pozivaju SVE SREDNJOŠKOLCE da učestvuju na konkursu za izbor najboljeg literarnog rada na temu ’’Šta očekujem od nove vlade?’’. Na konkursu mogu učestvovati svi srednjoškolci u Bosni i Hercegovini.

Potrebno je da napišete rad na temu ’’Šta očekujem od nove vlade?’’. Rad treba da bude odštampan na kompjuteru ili pisaćoj mašini te dostavljen putem elektronske pošte na adresu okcbl@okcbl.orgili na adresu : OKC, Kralja Petra I Karađorđevića 113-115, 78 000 Banjaluka, najkasnije do 31. oktobra 2010. godine.

Uz rad je potrebno dostaviti lične podatke srednjoškolca koji se prijavljuje na konkurs i to ime i prezime, adresa stanovanja, naziv škole, razred koji pohađa i jedinstveni matični broj. Svi pristigli radovi biće objavljeni na internet portalima mreža savjeta/vijeća učenika u BiH i to www.mresurs.net i www.mrevuk.net .

Predstavnici OKC-a, mRESURS-a i mreVUK-a iz 7 kantona oformiće komisiju koja će izabrati najbolje radove koji će biti nagrađeni jednokratnim novčanim stipendijama u iznosu od:

1.150 KM za osvojeno prvo mjesto;

2.100 KM za osvojeno drugo mjesto;

3.50 KM za osvojeno treće mjesto.

Nagrađeni radovi (ili njihovi dijelovi) biće publikovani u promotivnom materijalu koji će biti distribuiran u svim srednjim školama u Bosni i Hercegovini. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon 051 347 431 svakim radnim danom od 9 do 16 časova (kontakt osobe: Irena Đumić Jurić-Marijanović i Vera Kelava). Razmislite u kakvom društvu živite, koje probleme imate vi i vaši vršnjaci, šta biste željeli da se promijeni, na koji način će vam ta promjena pomoći… Iskoristite svu svoju kreativnost. Znamo da je imate na pretek.

Želimo vam uspješan rad. Vaš OKC, mreVUK, mRESURS i Mreža savjeta/vijeća učenika u BiH.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s